Startups hebben vaak een krap budget en zijn op zoek naar alle mogelijkheden om een beetje geld te besparen. Daarom zal waarschijnlijk de vraag opkomen of ze al dan niet een bedrijfsverzekering nodig hebben.

Helaas is er geen “one size fits all” antwoord op deze vraag. Elk bedrijf is anders en moet afzonderlijk worden bekeken om de specifieke risico’s te bepalen waarmee het wordt geconfronteerd.

Dit is zeker geen uitputtende lijst, maar het geeft u een algemeen idee van de soorten verzekeringen die u moet overwegen wanneer uw bedrijf zich in de onderzoeks- en ontwikkelingsfase bevindt.

Algemene aansprakelijkheid – Dit is een breed commercieel beleid dat de algemene aansprakelijkheidsrisico’s van een startup dekt. Dekking omvat doorgaans rechtsbijstand zakelijk kosten, voltooide operaties, gebouwen en operaties en persoonlijk en reclameschade. U kunt online gaan om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering kosten vergelijken.

Verzekering onroerend goed – Dit dekt alles wat uw bedrijf bezit, zoals gebouwen, meubels, armaturen, apparatuur en inventaris, tegen bepaalde gedekte gevaren, zoals diefstal, brand en vandalisme.

Bedrijfsonderbreking – Deze dekking vergoedt uw startup voor gederfde winst en voortdurende vaste kosten gedurende de tijd dat uw bedrijf gesloten moet blijven terwijl het pand wordt hersteld vanwege fysieke schade als gevolg van een gedekte gebeurtenis, zoals een brand.

Auto-aansprakelijkheid – Zelfs als u geen auto bezit in de naam van uw startup, kunt u deze dekking overwegen, vooral als u van plan bent veel te gaan rijden. Als u naar een vergadering met een investeerder zou rijden en onderweg een andere auto zou raken, zou de bestuurder van de andere auto u en uw bedrijf kunnen vervolgen voor schade.

Werknemersvergoeding – In Ohio moet u een werknemersverzekeringsverzekering afsluiten als u een of meer werknemers voor uw startup heeft. Deze dekking betaalt voor medische zorg en fysieke revalidatie van werknemers die gewond zijn geraakt op het werk en helpt het verloren loon te vervangen terwijl ze niet kunnen werken.