Al eens overwogen om te beginnen met creditcards vergelijken? Een recente herziening van de kredietkaartschuld, zoals die betrekking heeft op de gemiddelde Amerikaan, werd onlangs uitgevoerd. In dit specifieke onderzoek werd sterk vertrouwd op de statistieken van online aanbieders om het onderzoek af te ronden en werden de bevindingen voor iedereen vastgelegd en uitgesplitst om te kunnen beoordelen.

Veel mensen in Amerika maken gebruik van creditcards

Aangezien er veel kaarthouders in de Verenigde Staten zijn, is het logisch dat er veel schulden zouden zijn. Volgens het onderzoek waren er 176,8 miljoen kaarthouders in het jaar dat eindigde in 2008. Van al deze kaarthouders heeft de gemiddelde gebruiker ongeveer 3,5 creditcards. Als je het optelt, betekent dit dat er alleen al in de Verenigde Staten meer dan 600 miljoen creditcards rondzweven en schuld opbouwen.

Schuld van de kaarthouders creditcard in Amerika ligt behoorlijk hoog

Natuurlijk is elke creditcard die wordt uitgegeven afkomstig van een specifieke bank of andere financiƫle instelling. Van alle verschillende soorten die vandaag de dag bestaan, zijn de top drie in populariteit onder kaarthouders nog steeds American Express, Visa en Master Card.

  • Bij elkaar opgeteld was de schuld van alle Amerikaanse kaarthouders vanaf juni 2011 maar liefst 2,43 biljoen dollar. Deze statistiek betekent een gemiddelde van $15.799 aan schuld per Amerikaans huishouden.
  • Houd er rekening mee dat het om een gemiddelde gaat. Dus, uw creditcard schuld kan hoger of lager zijn, maar er is een goede kans dat er wat schuld is die misschien moet worden aangepakt.

Wat kun je doen als je een schuld hebt op je creditcard

Schuld heeft de neiging om te sneeuwballen. Met andere woorden, het kan klein beginnen, maar als het op gang komt, kan het snel en gemakkelijk uit de hand lopen. De gemakkelijkste manier om je schuld te controleren is met enige zelfcontrole. Vermijd het gebruik van krediet voor grotere items die je echt niet nodig hebt en betaal altijd het volledige saldo aan het einde van elke maand als je kunt. Dit zal u helpen om ongewenste rente te vermijden, die gemiddeld bijna 15% bedraagt.